Tempted( Great Seducer) - LEE MITSUKO

26 Ağustos 2018 Pazar

Tempted( Great Seducer)

GREAT SEDUCER


 Tatlı yalanlar mı ? Bu mu yani Kwon Shi......

Save me de ilk dikkatimi çektikten sonra Do Hwan ve Joy sayesinde başladığım bu dizi ağır bir dizi. Yalanlarla çevrelenmiş bir aşkın gerçeğe dönüşmesini konu alıyor fakat üzgünüm Kwon Shi gözümden düştün.

Diziye başlamadan önce hiçbir fikrim yoktu, 'Dizi devam ettikçe öğrendim ki dünyanın her yerindeki insanlar hırsları ve kıskançlıkları yüzünden her şeyi yapabilecek tek canlılardır. Ve bu doğru insanlar doğanın nefret etmesi gereken tek yaratıklar.' -A

Dizi ilk liseli yıllarıyla 3 arkadaşın birbirleriyle kopmayan bağlarını bir şekilde anlatıyor sonrasında üniversiteye geçen muhteşem 3lümüz den Choi Soo sevdiği adam var bu adam bu kızı bıraktı ve kız hala o adamı istiyor O adamımızda bizim Joy yani Eun Taenin çocukluk arkadaşı bu ikisini gören kızımız kıskanıyor ve Eun Taenin onun yaşadığı şeyi yaşamasını istiyor.

Burada muhteşem 3 lüdeki Kwon Shi devreye giriyor. Arkadaşı Choi Soo Kwon Shiye onu kendine aşık etmesini ve sonrasında bırakmasını istiyor. Kwon Shi ne kadar istemese de arkadaşının elini kesmesine dayanamıyor ve dediği şeyleri kabul etmeye başlıyor. İlk başta kızın yurdundan başlayarak onu evsiz bırakıyor fakat Kwon Shi o kız kadar kötü değildir ona bir ev buluyor ve orada kalmaya başlıyor. Sonrasında Kwon Shi Eun Tae'nin peşinden koşmaya başlıyor ve onu kendine bağlamaya çalışıyor fakat Eun Tae o kadar kolay biri değildir.Sonralarında Eun Tae de bir şeyler hissetmeye başlıyorlar ve sevgili oluyorlar. Ve Choi Soo Eun Taeyi aşağılamak için her şeyi yapıyor.

Fakat her zaman pembe diziler pembe olmaz değil mi Eun Tae Kwon Shi'nin arkadaşı yüzünden sevgili olduğunu söylüyor ve onu hiç sevmediğini
'Sen acaba artık beni sevmiyor musun?'
Evet
Sevmiyor musun diye 2. soruşunda Kwon Shi yutkunur ve yüzünde ne kadar da acı bir ifade olsa da evet der. İşte burada Kwon Shi'yi boğup öldürmek istediğim an....
Devamını izlemelisiniz kesinlikle pişman olan bir adam ve geri çeviren güçlü bir kadın göreceksiniz işte o zaman yaptıklarının acısını çeken Kwon Shi'ye üzülmeyin çoktan haketti.
Dizi 32 bölüm biraz uzun ama olsun benim yazım bir başlangıçtı kısa özetti gerisi sizde..

Dizi öyle ki daha çok Melodram gibi romantizm gibi ama yine de izlemelisiniz güzel bir kdrama.

 POSTERLER: FROM GOOGLE









 Dizide sevdiklerim:
Joy karakteristik olarak herkese öyle kolay güvenen kız olmamasını sevdim bıktım artık saf minnoş kızlardan
Kwon Shi'nin oyunculuğu gerçekten güzeldi.

KORE DİZİ KLİŞELERİ için TIKTIK

3 yorum:

  1. bisey sorucaktim netflixte yayinlanan bolum sayisi16 1 saat uzatarak normal bolum sayisini kisaltmis sekilde vermis peki isimleri niye farkli netflixte tempted olarak gecerken googlede farkli geciyor?

    YanıtlaSil
  2. Spoiler verebilir misiniz bir kız daha var adını unuttum o kiminle sevgili oluyor

    YanıtlaSil