SONG JOON KI'NIN BABASINDAN BOŞANMA HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ.. - LEE MITSUKO

5 Kasım 2020 Perşembe

SONG JOON KI'NIN BABASINDAN BOŞANMA HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ..



SONG JOON KI'NIN BABASINDAN BOŞANMA HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ.

Song Joong Ki'nin babası Song Yong Gak, Song Joong Ki ve Song Hye Kyo'nun boşanmasının patlak vermesinden 8 gün sonra etrafındaki arkadaşlarına bir metin mesajı gönderdiği ve etrafındaki bazı söylentileri açıklığa kavuşturduğu ortaya çıktı.


Kısa mesajda, boşanma için özür diledi ve suçu kendisine ve oğluna yöneltti.


Ani kötü haber için özür dilerim. Görünüşe göre her şey Joong Ki ve ben eksik olduğumuz için. Sadakatle her şeyin sonu iyi olacak.


Lütfen bize çok fazla cesaret ve rehberlik verin ve bizi izleyin. Sağlıklı ve mutlu bir gün geçirin.

Song Yong Gak'ın song Hye Kyo'ya olan sevgisini gösterdiği, hatta arkadaşlarına drama ENCOUNTER teşvik eden bir metin mesajı gönderdiği biliniyordu.

Boşanma haberlerinin yayınlanmasından kısa bir süre sonra, Song Yong Gak'ın medyaya ulaşana kadar boşanmayı bilmediği bildirildi, ancak ayrı bir kaynak muhtemelen bunu önceden bildiğini söyledi. Kaynağa göre, song Yong Gak, boşanma haberi yayınlanmadan önce arkadaşlarıyla birlikte içti ve çok fazla konuşmadığını ve normalden daha fazla içtiğini, normalden farklı davrandığını söyledi.


Ayrıca, Song Yong Gak'ın o zamandan beri evinin içine kapandığı ve haber çıktıktan sonra ayrılmadığı bildirildi. Ancak, 6 Temmuz'da medyaya, aslında katarakt ameliyatı olan bir hastanede olduğunu ve bu yüzden onunla iletişim kurmanın zor olduğunu açıkladı.

 

Hiç yorum yok: