2024'te İzlemeniz Gereken Yeni Kore Dizileri - LEE MITSUKO

26 Mayıs 2024 Pazar

2024'te İzlemeniz Gereken Yeni Kore Dizileri

2024'ün En Heyecan Verici Yeni Kore Dizileri

Kore dizi dünyası 2024'te izleyicilere pek çok yeni ve heyecan verici yapımlar sunuyor. İşte bu yılın en merakla beklenen dizilerinden bazıları:



1. Squid Game Sezon 2

Popüler dizinin ikinci sezonu, Seong Gi-hun'un hayatta kalma mücadelesini ve oyunların arkasındaki güçlerle mücadelesini konu alacak. Lee Jung-jae, Lee Byung-hun ve Gong Yoo gibi oyuncular geri dönüyor​ (Netflix Life)​​ (The Review Geek)​.

2. Sweet Home Sezon 3

Bu korku dizisi, hayatta kalma mücadelesi veren insanların hikayesini anlatmaya devam ediyor. Dizinin üçüncü sezonu yaz aylarında yayınlanacak​ (MyDramaList)​​ (Netflix Life)​.

3. Frankly Speaking

Go Kyung-po ve Kang Han-na'nın başrollerini paylaştığı bu romantik komedi, bir kazadan sonra yalan söyleme yetisini kaybeden bir sunucunun hikayesini anlatıyor. Dizi 1 Mayıs 2024'te yayınlanacak​ (Marie Claire Magazine)​.

4. Hierarchy

Elit bir okulda geçen bu gençlik draması, yeni bir öğrencinin okuldaki hiyerarşiyi alt üst etmesini konu alıyor. İlk yarıda yayınlanması bekleniyor​ (Netflix Life)​​ (The Review Geek)​.

5. Gyeongseong Creature Sezon 2

1945 yılında Japon işgali altındaki Kore'de geçen bu tarihi aksiyon dizisi, doğaüstü bir yaratığın terör estirmesini anlatıyor. İkinci sezon ise modern zamanda geçecek​ (Netflix Life)​​ (Marie Claire Magazine)​.

6. Everything Will Come True

Bae Suzy ve Kim Woo-bin'i yeniden bir araya getiren bu fantezi draması, bir lambadan çıkan cin ile duygusuz bir kadının hikayesini konu alıyor. Dizi Netflix'te yayınlanacak​ (The Review Geek)​.

7. Hellbound Sezon 2

Toplumun cehennemle ilgili kehanetlerle sarsıldığı bu gerilim dizisinin ikinci sezonu da 2024'te izleyiciyle buluşacak. Yeni sezonda, Jin Kyung-hoon'un yerine Jung Jin-soo rolünde Kim Seong-cheol yer alacak​ (Netflix Life)​​ (Marie Claire Magazine)​.

Bu diziler ve daha fazlası, 2024'te Kore dizi severlerin heyecanla beklediği yapımlar arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok: