X1 DAĞILAN KPOP GRUPLARI - LEE MITSUKO

31 Ağustos 2020 Pazartesi

X1 DAĞILAN KPOP GRUPLARI

 X1 is listed (or ranked) 1 on the list K-pop Groups That Disbanded In 2020


6 OCAK DAĞILAN GRUP: X1

X1 Mnet'in yarışma programı Produce X 101 i kazananlardan oluşan erkek grubuydu. Grup on bir üyeden oluşmaktaydı: Kim Yo-han, Kim Woo-seok, Han Seung-woo, Song Hyeong-jun, Cho Seung-youn, Son Dong-pyo, Lee Han-gyul, Nam Do-hyon, Cha Jun-ho, Kang Min-hee ve Lee Eun-sang

Uff valla en nefret ettiğim yazı serim bu . Çok canımı sıkıyor bu konu. Gruplar ayrılınca beni de etkiliyor ya . Produce 101 erkek yarışması sonucu kurulan bu grup Ocak ayında ayrıldı . Fanlar ayrılmamaları için çok uğraştılar fakat olmadı...

Ayrılmalarının nedeni skandal . Oy skandalı. 

Birden fazla oylama turuyla, 11 yarışmacı - Kim Yo-han, Kim Woo-seok, Han Seung-woo, Song Hyeong-jun, Cho Seung-youn, Son Dong-pyo, Lee Han-gyul, Nam Do-hyon, Cha Jun-ho, Kang Min-hee ve Lee Eun-sang - X1 üyeleri olarak seçildi.

İlk çıkışlarını Quantum Leap albümü ile Ağustos ayında yaptılar ve oylamayı belirleme skandalı patlak verene kadar popülerlik kazandı.

Programın yönetmeni Ahn Joon-young ve baş yapımcı Kim Yong-bum, oylama sonuçlarını belirli yarışmacılar lehine değiştirmekle suçlandı. İkili Kasım ayında tutuklandı ve Aralık ayında dolandırıcılık ve ticari engelleme suçlamalarıyla suçlandı.

Mnet'in operatörü CJ ENM geçen hafta, etkilenen yarışmacıları destekleyeceğini ve tazmin edeceğini söyleyerek resmi bir özür diledi.
IZONE geri dönüş. Produce 101'in üçüncü sezonunda kurulan 12 kişilik kız grubu, skandal nedeniyle geçen yıldan bu yana ara verdi.


Hiç yorum yok: